Nőnapi köszöntő

Nőnap alkalmából Újbudán egy nappal korábban köszöntöttük az újbudai MSZP hölgy tagjait, valamint vendégeinket. Ma pedig, immár hagyományosan a kerület több pontján, a Fehérvári úti vásárcsarnok előtt, illetve Őrmezőn és Gazdagréten is köszöntjük a Hölgyeket! Boldog Nőnapot kíván az újbudai MSZP!  

Karácsonyi ünnepség

December 20.-án a szokásos közös karácsonyi ünnepségünkre került sor, ahova tagjaink és szimpatizánsaink mellett a kerületben működő többi baloldali párt képviselőit is meghívtuk. Köszönjük a kerületi Nőtagozat segítségét az ünnepség megszervezésében!

Mindenki karácsonya

December 17.-én megtartottuk az immár több mint húsz éves hagyománnyal rendelkező „Mindenki Karácsonyát” a Mérnök utcai székházunkban. Ezen a hétvégén is több mint száz kerületi családnak tudtunk segíteni ruhákkal, cipőkkel, játékokkal. Köszönjük Nektek a sok felajánlást!

Kosz és mocsok a BKK beruházásában épülő remíz körül

A mai testületi ülésen ismételten jeleztük, hogy albertfalvi remíz építése miatt hónapok óta sárban, koszban úszik a környék, mert az építők folyamatosan felhordják a sarat a közútra annak ellenére hogy a KRESZ szerint csak megtisztított kerekekkel lehetne kihajtani a közútra. Újbuda közterület-felügyelete semmit nem tesz, a kivitelező az alvállalkozóra mutogat mindeközben a lakók hónapok óta… Read More

Tarjányi Péter volt az újbudai MSZP vendége

Elsősorban biztonságpolitikai és menekültügyi kérdésekről volt szó azon a fórumon ahol Tarjányi biztonságpolitikai szakértő és Molnár Zsolt a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, az MSZP Országos Elnökségének tagja volt a vendégünk. A fentiek mellet természetesen belpolitikai témák is szóba kerültek, de itt is különös hangsúlyt kapott az október 2. utáni helyzet és az alkotmánymódosítás kérdése. A… Read More