Nőnapi köszöntő

Nőnap alkalmából Újbudán egy nappal korábban köszöntöttük az újbudai MSZP hölgy tagjait, valamint vendégeinket. Ma pedig, immár hagyományosan a kerület több pontján, a Fehérvári úti vásárcsarnok előtt, illetve Őrmezőn és Gazdagréten is köszöntjük a Hölgyeket! Boldog Nőnapot kíván az újbudai MSZP!  

Karácsonyi ünnepség

December 20.-án a szokásos közös karácsonyi ünnepségünkre került sor, ahova tagjaink és szimpatizánsaink mellett a kerületben működő többi baloldali párt képviselőit is meghívtuk. Köszönjük a kerületi Nőtagozat segítségét az ünnepség megszervezésében!

Mindenki karácsonya

December 17.-én megtartottuk az immár több mint húsz éves hagyománnyal rendelkező „Mindenki Karácsonyát” a Mérnök utcai székházunkban. Ezen a hétvégén is több mint száz kerületi családnak tudtunk segíteni ruhákkal, cipőkkel, játékokkal. Köszönjük Nektek a sok felajánlást!

Kosz és mocsok a BKK beruházásában épülő remíz körül

A mai testületi ülésen ismételten jeleztük, hogy albertfalvi remíz építése miatt hónapok óta sárban, koszban úszik a környék, mert az építők folyamatosan felhordják a sarat a közútra annak ellenére hogy a KRESZ szerint csak megtisztított kerekekkel lehetne kihajtani a közútra. Újbuda közterület-felügyelete semmit nem tesz, a kivitelező az alvállalkozóra mutogat mindeközben a lakók hónapok óta… Read More

Tarjányi Péter volt az újbudai MSZP vendége

Elsősorban biztonságpolitikai és menekültügyi kérdésekről volt szó azon a fórumon ahol Tarjányi biztonságpolitikai szakértő és Molnár Zsolt a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, az MSZP Országos Elnökségének tagja volt a vendégünk. A fentiek mellet természetesen belpolitikai témák is szóba kerültek, de itt is különös hangsúlyt kapott az október 2. utáni helyzet és az alkotmánymódosítás kérdése. A… Read More

Közös ellenzéki megemlékezés Újbudán

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján közösen koszorúzták meg a Műegyetemi forradalmi emlékművet a kerületi MSZP, DK és a Párbeszéd képviselői. A megemlékezésen beszédet mondott Keller Zsolt az MSZP kerületi elnöke, Rádi Károly a DK újbudai szervezetének ügyvezetője és Barabás Richárd a Párbeszéd önkormányzati képviselője.