Görög András

Fogadóóra: előzetes időpont egyeztetés alapján
telefon: (30) 9662-187
email: mail@gorogandras.hu
  • MSZP Újbudai Szervezet, alelnök   goroga
  • Újbuda Önkormányzata 11. sz. egyéni önkormányzati körzet, képviselő

1967-ben, Albertfalván születtem és az óta is itt élek. Ide jártam óvodába és iskolába majd később itt kezdtem el tanítani. Jelenleg informatikusként dolgozom. 2002-től a kerület alpolgármestereként, 2006-tól az oktatási bizottság elnökeként, 2010-től a gazdasági bizottság tagjaként vettem részt az önkormányzat munkájában.

Van egy 18 éves fiam, akivel kettesben élünk Albertfalván. Szeretek kirándulni, kerékpározni és fotózni. Több mint 25 éve önkéntes tagja vagyok a Különleges Mentőszolgálatnak.

„Nekem itt nem egyszerűen a választópolgárok szemébe kell néznem, hanem a szüleim és a barátaim előtt kell helyt állnom, és ez szerintem sokkal többet jelent minden ígéretnél.”

1998-ban, 2002-ben, majd 2006-ban is az önök bizalmából választottak önkormányzati képviselőnek, 2014. év elején pedig –képviselőtársam tragikus halála után- listán szereztem mandátumot.

2014. októberében az albertfalvi polgárok jóvoltából ismét egyéni képviselői mandátumot szereztem.ga_14_piac1

2002-2010-es önkormányzati képviselőségem alatt megújultak utcáink, játszótereink és sok panelház fűtési rendszerét tudtuk korszerűsíteni önkormányzati támogatással. Ezek a fejlesztések a 2010-es polgármester váltás után lelassultak illetve megálltak. Az ígért panelfelújításokból nem sok minden teljesült.

Az előző évek feladatai megmutatták, Albertfalvának egy tapasztalt, rátermett, az itt élő embereket és a helyi viszonyokat jól ismerő képviselőre van szüksége.

Úgy érzem az elmúlt években sikerült bebizonyítanom, hogy méltó vagyok az önök bizalmára.

albertfalva