Előválasztás 2019

Előválasztási regisztráció Újbudán is! Budapesten az önkormányzati választáson az kell, hogy a változást akarók egy főpolgármester-jelöltet állítsanak a regnáló városvezetővel szemben. Egy közös ellenzéki jelölttel legyőzhetjük a Fideszt Budapesten! Ezért kell, hogy Ti is részt vegyetek ebben a folyamatban, és közösen találjuk meg Tarlós kihívóját és Budapest új főpolgármesterét! A szavazás január 28. és február… Read More

Nőnapi köszöntő

Nőnap alkalmából Újbudán egy nappal korábban köszöntöttük az újbudai MSZP hölgy tagjait, valamint vendégeinket. Ma pedig, immár hagyományosan a kerület több pontján, a Fehérvári úti vásárcsarnok előtt, illetve Őrmezőn és Gazdagréten is köszöntjük a Hölgyeket! Boldog Nőnapot kíván az újbudai MSZP!  

Karácsonyi ünnepség

December 20.-án a szokásos közös karácsonyi ünnepségünkre került sor, ahova tagjaink és szimpatizánsaink mellett a kerületben működő többi baloldali párt képviselőit is meghívtuk. Köszönjük a kerületi Nőtagozat segítségét az ünnepség megszervezésében!

Mindenki karácsonya

December 17.-én megtartottuk az immár több mint húsz éves hagyománnyal rendelkező „Mindenki Karácsonyát” a Mérnök utcai székházunkban. Ezen a hétvégén is több mint száz kerületi családnak tudtunk segíteni ruhákkal, cipőkkel, játékokkal. Köszönjük Nektek a sok felajánlást!

Kosz és mocsok a BKK beruházásában épülő remíz körül

A mai testületi ülésen ismételten jeleztük, hogy albertfalvi remíz építése miatt hónapok óta sárban, koszban úszik a környék, mert az építők folyamatosan felhordják a sarat a közútra annak ellenére hogy a KRESZ szerint csak megtisztított kerekekkel lehetne kihajtani a közútra. Újbuda közterület-felügyelete semmit nem tesz, a kivitelező az alvállalkozóra mutogat mindeközben a lakók hónapok óta… Read More